Navdušene udeleženke tečaja samoobrambe in varnega padanja

Zadnje novice

V četrtek, 4. 11. 2021, se je začela izvajati prva aktivnost v programu »Razmigajmo se za trajnostno mobilnost«. Skupina, prijavljena na tečaj samoobrambe in varnega padanja, je pri Judu klubu Ravne na Koroškem začela z učenjem osnovnih tehnik samoobrambe, kar je predvsem trening refleksov, kako varno pasti. V nadaljevanju se bodo udeleženke seznanile z obrambo z napadom, kasneje tudi z orožjem.

V torek, 9. 11. 2021, se prične še ena aktivnost, organizirana na DTK-ju, kjer bo skupina sodelujočih tedensko »migala« v bazenu in krepila imunski sistem v savni.

V januarju, februarju in marcu bo v centru M-FIT potekala brezplačna funkcionalna vadba (skupina je že zasedena), nato pa bodo v preostalih mesecih leta 2022 in prvi polovici leta 2023 organizirani še trije brezplačni tečaji nordijske hoje, vadba spinninga, tečaj joge in boks za ženske.

Zainteresirani za udeležbo v programu “Razmigajmo se …”, ki poteka pod okriljem projekta Skupaj za varni jutri, sofinanciranega iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, se lahko prijavite pri LAS Mežiške doline oz. podjetju A. L. P. PECA d.o.o. (alenka.miler@alppeca.si).

 

Na fotografijah so utrinki z vadbe v telovadni dvorani Judo kluba Ravne na Koroškem, 4. 11. 2021.

Več novic